Nieuws

Het laatste nieuws van DOXsupport.

Nieuws

coronacrisis benoemen tot hotspot?

Het woord hotspot wordt nu vaak genoemd in combinatie met de coronacrisis. Het Nationaal Archief heeft een stappenplan gemaakt om te komen tot het benoemen van deze crisis tot hotspot.

Nieuws

De (bank)kluis gaat dicht

Inmiddels hebben wij het project conform de opdracht afgerond en alle meters papier zijn verwerkt tot dossiers en opgenomen in de inventarissen zodat het weer toegankelijk is. Dit leverde een zo goed als lege bankkluis op.

Nieuws

Archiefstukken na 75 jaar openbaar

Heeft u weleens gehoord van Openbaarheidsdag? Op die dag worden elk jaar een groot aantal documenten vrijgegeven, die eerder niet publiekelijk toegankelijk waren. 

Nieuws

Vergelijken bouwarchieven Krimpernerwaard

Recent kwam er een mooie opdracht binnen van. De bezem moest door maar liefst 340 strekkende meter archief van het Technisch Bureau Krimpenerwaard. 

Nieuws

De duurzame lunchtrommel van DOXsupport

Heeft u hem al? DOXsupport heeft de enige echte DOX-broodtrommel laten ontwikkelen. 

Nieuws

Archieven bevatten soms oude schatten

In 2018 kregen we een verzoek van de gemeente Enschede om archieven van textielbedrijven en sportverenigingen te ontsluiten. Tijdens dit werk deed collega Wilma van Tongeren een bijzondere ontdekking.

Nieuws

Training zaakgericht werken

Hoera, we hebben een zaaksysteem! En hoe nu verder? Maak optimaal gebruik van uw zaaksysteem met de incompany training van DOXsupport. 

Nieuws

Voldoet u aan het kwaliteitssysteem van het KIDO?

Ondanks dat het wettelijk verplicht is beschikken veel organisaties beschikken nog niet over een deugdelijk kwaliteitssysteem voor informatiebeheer.

Nieuws

Archiefproject gemeente Krimpenerwaard

Grootschalig archiefproject voor de gemeente Krimpenerwaard werd met succes afgerond. 

Nieuws

Neem deel aan de overleggroepen

Tweemaal per jaar organiseren wij vergaderingen voor de overleggroepen Documentaire Informatievoorziening.

Nieuws

Overbrengen analoog archief en de AVG

Veel organisaties zijn bezig met het overbrengen van archieven naar de archiefbewaarplaats. DOXsupport helpt u hier graag bij.

1 2 3 4 Volgende