Nieuws

Het laatste nieuws van DOXsupport.

De (bank)kluis gaat dicht

Inmiddels hebben wij het project conform de opdracht afgerond en alle meters papier zijn verwerkt tot dossiers en opgenomen in de inventarissen zodat het weer toegankelijk is. Dit leverde een zo goed als lege bankkluis op.

Coronacrisis benoemen tot hotspot?

Informatie bewaren voor later.

Archiefstukken na 75 jaar openbaar

Heeft u weleens gehoord van Openbaarheidsdag? Op die dag worden elk jaar een groot aantal documenten vrijgegeven, die eerder niet publiekelijk toegankelijk waren. 

Archieven bevatten soms oude schatten

Aan het begin van 2018 ontvingen wij een verzoek van de gemeente Enschede. De gemeente beschikte over archieven van voormalige textielbedrijven en sportverenigingen. Aan ons de taak om de archieven te ontsluiten. Tijdens het werk deed onze medewerkster Wilma van Tongeren een bijzondere ontdekking. 

 

De duurzame lunchtrommel van DOXsupport

Heeft u hem al? DOXsupport heeft de enige echte DOX-broodtrommel laten ontwikkelen. 

Vergelijken bouwarchieven Krimpenerwaard

Recent kwam er een mooie opdracht binnen van de gemeente Krimpenerwaard. De gemeente beschikt over maar liefst 340 strekkende meter archief van het Technisch Bureau Krimpenerwaard, waar nodig de bezem doorheen moet. 

Voldoet u aan het kwaliteitssysteem van het KIDO?

Voldoet uw organisatie al aan het Kwaliteitssysteem Informatiebeheer Decentrale Overheden, kortweg het KIDO? Veel organisaties beschikken nog niet over een deugdelijk kwaliteitssysteem voor informatiebeheer, terwijl dit wettelijk verplicht is. 

Training Zaakgericht werken

Hoera, we hebben een zaaksysteem! En hoe nu verder? Maak optimaal gebruik van uw zaaksysteem met de incompany training van DOXsupport. 

1 2 3 4 5