Nieuws

Het laatste nieuws van DOXsupport.

Bewerking archief Technische Dienst kring Beesd  / kring Buren

Onze collega's Annemiek Hendriks en Wilma van Tongeren zijn ingezet om het archief van de Technische Dienst in Tiel te bewerken.

Archiefinventaris voormalige gemeente Grootegast 1990-2018 gereed

Na een aanbestedingsprocedure heeft de gemeente Westerkwartier het vervaardigen van een klassieke beschrijvende inventaris van het archief van de voormalige gemeente Grootegast aan ons bedrijf gegund.

Vacature adviseur documentaire informatievoorziening

Door pensionering van één van onze senioradviseurs documentaire informatievoorziening zijn wij op zoek naar jou als zijn opvolger. Jij bent een creatieve aanpakker, teamplayer, enthousiast en klant- en resultaatgericht. Je houdt van het veelzijdige vakgebied en hebt ervaring met de digitale en analoge werkomgeving. 

Vacature VVA

Naast het digitaal en zaakgericht werken, waar een groot aantal van onze medewerkers zich mee bezig houdt, is er ook nog steeds een enorme vraag naar het opstellen van beschrijvende inventarissen van analoge archieven. Wij zijn hiervoor in het noorden en/of oosten van het land op zoek naar een collega.

Young Talent

Wil jij als Young Talent ervaren hoe leuk ons vakgebied is? Kom werken bij DOXsupport!

De sleutel tot het duurzaam opslaan van data

De sleutel tot het goed duurzaam opslaan van data zit bij de kennis en vaardigheden van informatiebeheerders.

Wij helpen u met de digitale achterstanden

Afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van zaakgericht werken, zaaksystemen, medewerkers die zelf hun zaken registeren in het zaaksysteem. Daarnaast ook de veranderde wetgeving, de Wet Open Overheid en de AVG hebben invloed op de archivering.

Werken met de selectielijst 2020

De 'Selectielijst gemeenten en intergemeentelijke organen 2020' is op 18 februari 2020 door de Algemene Rijksarchivaris namens de minister van OCW vastgesteld. 

1 2 3 4 5