Advies bij het invullen van KPI's

Onze medewerkers kunnen u helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden die benoemd zijn als actiepunten in de archief KPI’s. Ontdek hoe DOXsupport u van dienst kan zijn!

U voldoet aan de wetgeving door de archief Kritische Prestatie-indicatoren (KPI's) in te vullen en het jaarverslag op te stellen. Dit moet door burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad en de provincie worden aangeboden. Het is vast zo dat u niet op alle punten excellent scoort. Daar waar zaken aandacht vragen, benoemt u verbeteracties. Maar hoe kunt u die verbeteracties nu vormgeven?

Advisering en begeleiding invullen KPI’s

Onze medewerkers kunnen u helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden die benoemd zijn als actiepunten in de archief KPI’s. Wij adviseren en begeleiden uw medewerkers bij het uitwerken van de actiepunten, bijvoorbeeld door één dag per maand als adviseur en sparring partner te acteren. Onze ervaring en onze aanpak leiden al gauw tot een helder, werkbaar resultaat.

Verzekerd van een goede aanpak

Met deze aanpak blijven de kosten beperkt, houdt u de kennis binnen uw organisatie en bent u verzekerd van een adequate uitwerking van de actiepunten. Hierdoor geeft u uw informatiebeleid beter vorm en vinden uw college, de gemeenteraad en de archiefinspectie de resultaten van de inspanningen terug in het jaarverslag.

Bekijk hier onze referenties

Advies bij het invullen van KPI's

Hebt u ook advies en/of begeleiding nodig bij het invullen van KPI's?

Contact