Consultancy en begeleiding

De adviseurs van DOXsupport komen graag bij u langs. In goed overleg wordt bepaald welke ondersteuning u nodig heeft en doen wij u een offerte op maat. 

Is uw documentaire informatievoorziening op orde?

Tussen de grote externe belangen wordt de interne werkorganisatie weleens een beetje vergeten. Documentbeheer is hier een voorbeeld van. Toch is het op een gegeven moment niet meer alleen intern merkbaar als de documentaire informatievoorziening niet op orde is. U doet er goed aan het niet zover te laten komen. De interne werkorganisatie heeft veel baat bij overzichtelijk en efficiënt documentbeheer. Het is prettig werken, er is voldoende duidelijkheid en een ieder weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Besteed aandacht aan documentaire informatievoorziening en uw inspanningen betalen zich vanzelf terug. Wat kan DOXsupport hierin voor u betekenen?

Consultancy en begeleiding

Wilt u meer weten over consultancy en begeleiding en wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Consultancy en begeleiding

DOXsupport biedt maatwerk ondersteuning en draagt zorg voor de kwalitatieve uitvoering van uw documentbeheer. Wij zorgen dat informatiestromen gestructureerd verlopen en dat informatie toegankelijk is. Maar wij zorgen ook dat uw werkwijze voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en dat u persoonsgegevens voldoende beschermt. Dat doen wij op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om: 

  • De beleidsvorming én uitvoering van de werkzaamheden in handen van DOXsupport te leggen; 
  • De specialisten van DOXsupport de kaders te laten uitwerken, maar uw eigen werknemers in te zetten voor de uitvoering; 
  • Uw eigen medewerkers voldoende te trainen om zodoende beleidsvorming én uitvoering aan hen over te laten.  

In een gesprek bepalen wij samen met u welke optie het beste aansluit op de wensen en behoeften van uw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

 

Beleidsplan en advies

Van een goed advies tot complete beleidsplannen, DOXsupport is autoriteit in documentaire informatievoorziening en hoort graag van u met welke uitdaging u te maken heeft. Aan de hand van een gesprek bij u op locatie geven wij een goed onderbouwd advies. Lees hier meer over het opstellen van een goed beleidsplan.  

 

 

Overleggroep Documentaire Informatievoorziening

Met gelijkgestemden van gedachten wisselen over de ontwikkelingen op uw vakgebied? Dat kan tijdens het overleg documentaire informatievoorziening. De overleggroepen onder leiding van DOXsupport zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. DOXsupport is verantwoordelijk voor het voorzitterschap en de secretariële ondersteuning. De overleggroepen vergaderen elk half jaar. In elk overleg komen diverse thema's aan bod, die door de leden zelf worden ingebracht. 

 

Deelnemer worden aan een overleggroep?

Is uw gemeente (of daaraan verwante organisatie) nog geen deelnemer aan één van de overleggroepen in de provincie Groningen, Drenthe of Overijssel, maar heeft u wel interesse? Neem dan contact op met ons secretariaat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Ligt uw gemeente niet in één van de hiervoor genoemde provincies, maar bent u wel geïnteresseerd in een soortgelijke overleggroep? Laat het ons weten. Wij bekijken graag welke mogelijkheden er zijn om een soortgelijke overleggroep op te richten in uw regio. Neem ook in dit geval contact met ons op.

 

Meer weten over consultancy en begeleiding?

Goed documentbeheer is efficiënt, AVG-proof en toekomstgericht. Hoe pakt u dat aan? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Neem contact op

Consultancy en begeleiding

DOXsupport heeft diverse opdrachtgevers consultancy en begeleiding geboden. Bekijk hier onze referenties.