Over ons

DOXsupport is een landelijk opererend bedrijf dat overheden en non-profitorganisaties ondersteunt bij het inrichten en beheren van informatie. Dit geldt zowel voor informatie- en documentstromen op papier als digitaal. 

Algemeen

DOXsupport is specialist op het terrein van wet- en regelgeving voor overheden en kent diens uitvoeringstaken en de daaruit voortvloeiende werkprocessen. Daarmee zijn wij in staat onze klanten adequaat van dienst te zijn.

DOXsupport biedt een breed pakket aan dienstverlening dat varieert van hoogwaardig advies tot aan het leveren van ‘handen’ op de werkvloer, alsmede alle denkbare tussenliggende varianten. Een meer specifieke opsomming van onze diensten vindt u onder de button ‘diensten’ en onder de buttons ‘digitaal informatiebeheer’ en ‘papieren informatiebeheer’.

Kwaliteit

De opdrachten worden uitsluitend uitgevoerd door of onder leiding van zeer ervaren en gekwalificeerde senior medewerkers.

Het gezamenlijke diplomabezit omvat BA, SOD I en II, VVA, HMDI, aangevuld met diverse bedrijfsopleidingen.

Binnen het vakgebied hebben zij uitgebreide ervaring opgedaan bij verschillende overheidsinstanties (Rijk, provincies, gemeenten, politieorganisaties, water- en recreatieschappen), bij publiekrechtelijke bedrijfsorganisaties, instellingen van gezondheidszorg, onderwijs en de transportsector.

Waar kunt u DOXsupport bereiken?

DOXsupport kent drie vestigingen:
Noord-Holland, Drenthe en Noord-Brabant.

Hiermee zijn wij landelijk dekkend en is er altijd een medewerker bij u in de buurt.

Ruggengraat of achilleshiel

Of wel: Hoe sterk is uw informatiebeheer?
De Documentaire Informatiefunctie is een cruciale schakel in iedere werkorganisatie. Dit secundaire proces ondersteunt het beleidsproces. Daarbij is expertise van het grootste belang. Immers, professionaliteit ligt aan de basis van efficiënt informatiebeheer.

De medewerkers van DOXsupport kunnen op een professionele en kostenkritische wijze, hoogwaardige kwaliteit leveren tegen scherpe tarieven.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over DOXsupport of heeft u vragen over onze diensten? 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0591 51 27 86. 

Naar contact