Training en coaching

DOXsupport deelt haar kennis met u. Wij maken beleidsplannen en adviezen op maat, maar verzorgen ook praktische training- en coachingstrajecten.

DOXsupport stelt beleidsplannen, adviezen en archiefstructuren op. Daarnaast dragen wij graag zorg voor de correcte uitvoering van de werkzaamheden. Omdat het ook belangrijk is dat uw eigen medewerkers op de juiste manier met documentbeheer omgaan, wordt regelmatig gekozen voor maatwerk opleidingen door specialisten van DOXsupport. Hiermee bevorderen wij de zelfredzaamheid van de medewerkers, maar zorgen wij er ook voor dat zij over de juiste actuele kennis beschikken om de werkzaamheden goed uit te voeren.

Training en coaching

Wilt u ook een training door ons laten verzorgen?

Contact

Incompany opleidingen

Opleidingen door DOXsupport richten zich op het bevorderen van het kennisniveau van uw medewerkers. Onze incompany trainingen zijn praktisch en doelgericht. Wij geven de trainingen bij u op locatie en de inhoud wordt zoveel mogelijk toegespitst op uw eigen organisatie. Het geleerde wordt dus meteen in de praktijk gebracht. Het is ook mogelijk om met meerdere organisaties deel te nemen aan een training. Wij bieden:

  • een training Informatiebeheer;
  • een training Selectielijsten;
  • een training Zaakgericht werken.

 

Bekijk hier een impressie van onze training zaakgericht werken: