Nieuws

Het laatste nieuws van DOXsupport.

Artikel van ordner naar de cloud bij gemeente Vijfheerenlanden

Bij de gemeente Vijfheerenlanden wordt Harry Kranenkamp als beleidsmedewerker ingezet bij het team Documentaire Informatie. Voorziening (DIV).

Plooi: wat betekent dit voor ons vakgebied?

Platform Open Overheidsinformatie, ook wel PLOOI genoemd, zorgt ervoor dat overheidsinformatie gemakkelijk terug vindbaar is.
Wat dit platform doet en wat dit betekent voor ons vakgebied leggen wij jou in dit artikel uit.

DOXsupport bestaat 25 jaar!

Op 1 december 1997 startte DOXsupport met het idee om gezamenlijk klanten te gaan bedienen. Vandaag de dag bestaan we al 25 jaar.

Onze collega Martinus met pensioen

Onze gewaardeerde collega Martinus gaat na ruim 20 jaar in dienst te zijn geweest bij DOXsupport genieten van een welverdiend pensioen.

Bewerking archief Technische Dienst kring Beesd  / kring Buren

Onze collega's Annemiek Hendriks en Wilma van Tongeren zijn ingezet om het archief van de Technische Dienst in Tiel te bewerken.

Archiefinventaris voormalige gemeente Grootegast 1990-2018 gereed

Na een aanbestedingsprocedure heeft de gemeente Westerkwartier het vervaardigen van een klassieke beschrijvende inventaris van het archief van de voormalige gemeente Grootegast aan ons bedrijf gegund.

Vacature adviseur documentaire informatievoorziening

Door pensionering van één van onze senioradviseurs documentaire informatievoorziening zijn wij op zoek naar jou als zijn opvolger. Jij bent een creatieve aanpakker, teamplayer, enthousiast en klant- en resultaatgericht. Je houdt van het veelzijdige vakgebied en hebt ervaring met de digitale en analoge werkomgeving. 

Vacature VVA

Naast het digitaal en zaakgericht werken, waar een groot aantal van onze medewerkers zich mee bezig houdt, is er ook nog steeds een enorme vraag naar het opstellen van beschrijvende inventarissen van analoge archieven. Wij zijn hiervoor in het noorden en/of oosten van het land op zoek naar een collega.

Vorige 1 2 3 4