Nieuws

Het laatste nieuws van DOXsupport.

Archiefstukken na 75 jaar openbaar

Heeft u weleens gehoord van Openbaarheidsdag? Op die dag worden elk jaar een groot aantal documenten vrijgegeven, die eerder niet publiekelijk toegankelijk waren. 

Archieven bevatten soms oude schatten

Aan het begin van 2018 ontvingen wij een verzoek van de gemeente Enschede. De gemeente beschikte over archieven van voormalige textielbedrijven en sportverenigingen. Aan ons de taak om de archieven te ontsluiten. Tijdens het werk deed onze medewerkster Wilma van Tongeren een bijzondere ontdekking. 

 

De duurzame lunchtrommel van DOXsupport

Heeft u hem al? DOXsupport heeft de enige echte DOX-broodtrommel laten ontwikkelen. 

Vergelijken bouwarchieven Krimpenerwaard

Recent kwam er een mooie opdracht binnen van de gemeente Krimpenerwaard. De gemeente beschikt over maar liefst 340 strekkende meter archief van het Technisch Bureau Krimpenerwaard, waar nodig de bezem doorheen moet. 

Voldoet u aan het kwaliteitssysteem van het KIDO?

Voldoet uw organisatie al aan het Kwaliteitssysteem Informatiebeheer Decentrale Overheden, kortweg het KIDO? Veel organisaties beschikken nog niet over een deugdelijk kwaliteitssysteem voor informatiebeheer, terwijl dit wettelijk verplicht is. 

Training Zaakgericht werken

Hoera, we hebben een zaaksysteem! En hoe nu verder? Maak optimaal gebruik van uw zaaksysteem met de incompany training van DOXsupport. 

Archiefproject gemeente Krimpenerwaard

Grootschalig archiefproject voor de gemeente Krimpenerwaard werd met succes afgerond. 

Neem deel aan de overleggroepen

Tweemaal per jaar organiseren wij vergaderingen voor de overleggroepen Documentaire Informatievoorziening.

1 2 3 4