DOXsupport bestaat 25 jaar!

Op 1 december 1997 startte DOXsupport met het idee om gezamenlijk klanten te gaan bedienen. Vandaag de dag bestaan we al 25 jaar.

DOXsupport, al 25 jaar een begrip!

Na jaren bij het ODRP, het archiefbureau van de VNG, te hebben gewerkt ontstond er in 1997 bij Tom Smink, Harry Vos, Roelof Timmermans en Maarten Haan het idee om zelfstandig te gaan werken. Op 1 december 1997 startten zij DOXsupport met het idee om gezamenlijk klanten te gaan bedienen. Al snel bleek de vraag groter dan wat kon worden geleverd en werden de eerste medewerkers aangetrokken. Van de 4 oorspronkelijke oprichters zijn er momenteel nog 2 vertegenwoordigd in het directieteam. En van de medewerkers van het eerste uur werken er 5 (al meer dan 20 jaar) nog steeds voor DOXsupport.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij niet alleen een vast en trouw klantenbestand opgebouwd, maar komen er ook nog steeds nieuwe klanten bij. Onze klanten waarderen de kwaliteit en inzet van onze medewerkers. Bij enkele van onze huidige opdrachtgevers komen wij dan ook al 25 jaar op de werkvloer. Bij organisaties waar wij eerder opdrachten hebben uitgevoerd, worden wij bij nieuwe opdrachten steeds weer gevraagd om offerte uit te brengen en mogen wij de werkzaamheden ook vaak uitvoeren. Voor ons is dat het beste bewijs dat onze slogan van een aantal jaren geleden “Als kwaliteit telt” door onze medewerkers nog steeds hoog wordt gehouden.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij het werkveld zien veranderen. Waar de eerste opdrachten bestonden uit het bewerken van papieren archieven, assistentie en het verwerken van achterstanden in dynamische archieven en postverwerking, voeren wij nu een breed scala aan werkzaamheden uit. Echter altijd op het vakgebied van de documentaire informatievoorziening. Het werkveld is steeds meer digitaal aan het worden en ook daarin ontstaan achterstanden die wij verwerken. Verder adviseren wij over zaakgericht werken, het verzorgen en implementeren van vervangingsbesluiten en kwaliteitssystemen, maar ook nog steeds: het bewerken van fysieke (papieren) archieven. Vaak omdat deze conform de Archiefwet na 20 jaar moeten worden overgebracht naar de statische fase en de archieven dan in goede, geordende en toegankelijke staat moeten zijn.

Voor het uitvoeren van al deze werkzaamheden hebben wij op dit moment 17 goed opgeleide en ervaren specialisten beschikbaar.

25 jaar DOXsupport, 25 jaar een begrip in het werkveld van de documentaire informatievoorziening. Wij bedanken alle opdrachtgevers voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. Ook de komende jaren kunt u rekenen op onze vertrouwde kwaliteit. 

 

Harry Kranenkamp (directeur): ''trots op de kwaliteit die wij al 25 jaar leveren”.