Viering 25 jaar DOXsupport

Op 1 december 1997 startte DOXsupport met het idee om gezamenlijk klanten te gaan bedienen. Vandaag de dag bestaan we al 25 jaar.

Op 1 december 1997 startte DOXsupport haar werkzaamheden. Dat wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben we onze klanten in het kader van duurzaamheid en het komende verbod op wegwerpbekers voorzien van afwasbare mokken. Daarmee sparen we niet alleen het milieu maar genieten onze klanten nog meer van hun kopje koffie of thee.

Dat wij al 25 jaar deel uit mogen maken van het werkveld van het informatiebeheer in Nederland hebben wij uiteraard te danken aan onze opdrachtgevers. Maar nog meer aan al die werknemers die in de afgelopen jaren namens DOXsupport tot grote tevredenheid bij de opdrachtgevers de werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Tezamen met onze medewerkers en oud-medewerkers met hun partners en met onze zakelijke relaties hebben wij op 1 december 2022 het glas geheven om ons jubileum te vieren tijdens een gezellige informele bijeenkomst bij onze vaste vergaderlocatie in Ugchelen.

DOXsupport blijft ook de komende jaren uw partner als kwaliteit telt.