De (bank)kluis gaat dicht

Inmiddels hebben wij het project conform de opdracht afgerond en alle meters papier zijn verwerkt tot dossiers en opgenomen in de inventarissen zodat het weer toegankelijk is. Dit leverde een zo goed als lege bankkluis op.

In november 2019 zijn wij gestart met het bewerken van 84 strekkende meter archief en losse documenten van de gemeente Zundert. Zundert is het geboortedorp van Vincent van Gogh. Voor deze opdracht zaten wij in een bijzonder gebouw, namelijk in het voormalige bankgebouw van de Rabobank (destijds Boerenleenbank), vlak naast het kerkje waar de vader van Vincent dominee is geweest.

De oude functie van het gebouw is nog terug te zien o.a. door de bankkluis waarin het te bewerken bestand tijdelijk was opgeslagen. De gemeente heeft het pand jaren in gebruik gehad als tijdelijk kantoor maar inmiddels is het gemeentepersoneel terug verhuist naar het Raadhuis aan de Markt. Hierdoor had het team van DOXsupport het gehele gebouw voor zichzelf. Vooral ten tijden van de coronacrisis was dit zeer prettig. Wij konden onze werkzaamheden daardoor op een veilige en verantwoordelijke wijze uitvoeren. De afgelopen maanden heeft het team van DOXsupport meter voor meter verwerkt.

Inmiddels hebben wij het project conform de opdracht afgerond en alle meters papier zijn verwerkt tot dossiers en opgenomen in de inventarissen zodat het weer toegankelijk is. Dit leverde een zo goed als lege bankkluis op. De bankkluis hebben wij in juni voor de laatste keer gesloten.

 

.  .