Cases

Welke projecten voert DOXsupport zoal uit? U leest het hier. 

Voorbereiden digitalisering bouwvergunningen

Een gemeente wilde haar bouwvergunningendossiers laten digitaliseren. De voorbereidende werkzaamheden wilde de gemeente in eigen beheer uitvoeren, om kosten te besparen. Dat bleek echter een enorme klus. DOXsupport werd ingeschakeld om hierbij te assisteren.

Digitaliseren personeelsdossiers

Een gemeente liet extern circa 2150 personeelsdossiers scannen/digitaliseren. Helaas werden er na afronding van het project veel onvolkomenheden geconstateerd. DOXsupport werd benaderd om het werk alsnog correct uit te voeren. 

Scannen en digitaal archiveren milieuvergunningen

Een 65 strekkende meter lang archief vol vigerende en vervallen milieuvergunningen, wat doe je daarmee? Een gemeente besloot orde op zaken te stellen en schakelde tijdelijk twee fulltime medewerkers van DOXsupport in om de klus te klaren. 

1 2 Volgende