Kwaliteitsbewaking informatievoorziening

Informatievoorziening binnen organisaties is hét fundament voor een succesvolle beheersing van werkprocessen. Wij vertellen hieronder waarom dit zo belangrijk is en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. 

Informatievoorziening binnen organisaties is hét fundament voor een succesvolle beheersing van werkprocessen. Veel organisaties vinden het lastig om dit goed te managen omdat er te weinig tijd is om dit soort zaken op te pakken en te blijven monitoren. Daarbij hebben zij vaak de mensen en middelen niet om dit in goede banen te leiden. Daar komt DOXsupport binnen stappen. Wij vertellen hieronder waarom dit zo belangrijk is en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. 

Goede informatievoorziening organisatie

Het hebben van goede informatievoorziening is cruciaal binnen organisaties om werkprocessen te laten draaien. Tegenwoordig gaat het niet alleen meer om documenten en dossiers, maar ook om een goede inrichting hiervan. Hoe meer inzicht er is, des te betere samenwerking. Dit leidt tot een beter informatiebeheer binnen de organisatie. Al met al maakt dat het van groot belang is dat organisaties goed nadenken om te investeren in een goed systeem om de informatievoorziening op en top in te richten.

Vindt u het lastig om de documentaire informatievoorziening goed in te richten? De documentbeheerders bij DOXsupport helpen u hier graag bij. Wij bieden:

  • Periodieke ondersteuning;
  • Vervangen bij (landurige) afwezigheid;
  • Projectleiding en periodieke kwaliteitsbewaking.

Ondersteuning informatievoorziening DOXsupport

DOXsupport weet als geen ander hoe complex en een omvangrijk proces het inrichten van een documentbeheersysteem, en hoeveel organisaties onderschatten hoeveel meerwerk er komt kijken bij het bewaken van de informatievoorziening. De specialisten van DOXsupport hebben veel ervaring opgedaan op het gebied van kwaliteitsbewaking informatievoorziening binnen organisaties en complexe organisaties. Daarbij zijn zij volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving. Zij gaan door middel van een korte uitleg direct voor uw organisatie aan de slag en ontzorgen u graag. Bent u in de situatie beland dat een medewerker langdurig afwezig is? Geen zorgen. Onze medewerkers helpen u graag.

Ondersteuning periodieke kwaliteitsbewaking DOXsupport

Het bewaken van de kwaliteit omtrent de informatievoorziening is minstens net zo belangrijk als het inrichten hiervan. DOXsupport is inzetbaar voor een periodieke kwaliteitsbewaking van analoge informatievoorzieningen. De controle wordt onder meer gedaan op zaakgericht archiveren, metadata uitlezen, inrichten van het proces en de autorisatie en toegankelijkheid hiervan. En het fijne aan onze kwaliteitsbewaking is dat wij uw medewerkers tijdens het proces op de hoogte houden.

Meer weten over kwaliteitsbewaking informatievoorziening?

Heeft u vragen over de periodieke kwaliteitsbewaking en de ondersteuning hiervan? DOXsupport beantwoordt graag uw vragen. Neem telefonisch contact met ons op via 0591 512786 of mail naar info@doxsupport.nl.