Assistentie archiefbeheer

Breng orde aan in uw archieven met de assistentie van onze medewerkers!

Het beheren van papieren archieven of digitale bestanden gaat in de praktijk vaak moeizamer dan de meeste organisaties zouden willen. Het (tijdelijk) bewaren van documenten is voor veel organisaties een verplichting, maar hoe voorkomt u dat de archieven uitpuilen en het vinden van digitale bestanden steeds moeilijker gaat en dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Om overzicht te kunnen behouden is het zaak om uw documenten logisch en geordend op te slaan. Is uw archiefbeheer nog op orde of is opschoning of herstructurering van uw bestanden noodzakelijk? DOXsupport staat voor u klaar!

Archiefbewerking DOXsupport

De medewerkers van DOXsupport zijn specialist op alle faccetten rondom archiefbewerking. Met de nodige diploma’s en ervaring pakken onze medewerkers uw archiefbeheer snel en doelmatig op. Papier of digitaal: DOXsupport kent de wet- en regelgeving tot in de puntjes en helpt u graag! Vele (semi-) overheidsinstellingen, grote bedrijven en non-profit organisaties zijn u al voorgegaan. Heeft u plannen om uw archief te digitaliseren? Of heeft u een vraag over versiebeheer of de bewaartermijn van uw documenten? DoxSupport beantwoordt uw vragen graag.

DOXsupport biedt proactieve en deskundige assistentie bij:

  • de transitie van analoog naar digitaal werken;
  • het opzetten van nieuwe archief- of zaaksystemen;
  • verbeteren van uw archief- of zaaksysteem;
  • begeleiding van uw medewerkers bij het werken met archief- of zaaksystemen;
  • opschonen en herstructureren van bestaande fysieke- of digitale archieven
  • het vervaardigen van een archiefinventaris en
  • andere vormen van archiefbewerking. 

Onze inzet kan van korte of langere duur zijn, dat wordt altijd in overleg met de klant bepaald en is uiteraard afhankelijk van uw wensen.

Advies archiefbeheer

Het is belangrijk dat uw medewerkers duidelijke instructies krijgen hoe zij efficiënt, doelmatig en veilig met documenten en hun inhoud kunnen omgaan. En ook hoe deze op de beste manier kunnen worden opgeslagen, zodat ze eenvoudig terug te vinden zijn, en wanneer noodzakelijk, tijdig vernietigd kunnen worden. Hiervoor biedt DOXsupport praktische en doelgerichte InCompany trainingen aan op locatie of online.

De volgende trainingen worden aangeboden:

  • training informatiebeheer;
  • training selectielijsten en
  • training zaakgericht werken.

Meer weten over assistentie Archiefbeheer?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u geïnteresseerd in een training? DOXsupport beantwoordt graag al uw vragen. Neem eens telefonisch contact met ons op via 0591-512786 of maak gebruik van ons contactformulier op de website. Wij helpen u graag.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over DOXsupport of heeft u vragen over onze diensten? 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0591 51 27 86. 

Naar contact