Assistentie archiefbeheer

Breng orde aan uw archieven met de assistentie van onze medewerkers!

Zijn uw archieven nog op orde?

Het beheren van archieven gaat in de praktijk vaak moeizamer dan de meeste bedrijven zouden willen. Het bewaren van documenten is voor veel organisaties een verplichting, maar hoe voorkomt u dat de archieven uitpuilen en dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Om het overzicht te kunnen behouden is het zaak om archieven logisch in te delen. Is uw archiefbeheer nog op orde of kunt u wel een opschoning of herstructurering gebruiken? DoxSupport staat voor u klaar!

Archiefbewerking DoxSupport

De medewerkers van DoxSupport zijn specialist op het gebied van alle zaken rondom archiefbewerking. Met de nodige diploma’s en ervaring pakken onze medewerkers uw archiefbeheer snel en doelmatig op. Papier of digitaal, DoxSupport kent de wet- en regelgeving tot in de puntjes en helpt u graag! Bedrijven als overheidsinstellingen, grote bedrijven en non-profit organisaties zijn u al voorgegaan. Wilt u uw archief digitaliseren? Of heeft u een vraag over versiebeheer of de bewaartermijn van uw documenten? DoxSupport beantwoord uw vragen graag.

DoxSupport biedt proactieve en deskundige assistentie bij:

  • De transitie van analoog naar digitaal archief;
  • Het opzetten van nieuwe archiefsystemen;
  • Opschonen en herstructureren van bestaande archieven;
  • Het vervaardigen van een archiefinventaris;
  • Andere vormen van archiefbewerking. 

Support kan van korte of van lange duur zijn, dat wordt in overleg met de klant bepaald. Het kan dus gaan om periodieke ondersteuning maar ook om frequente ondersteuning over een zeer lange tijd.

Advies archiefbeheer

DoxSupport vindt het belangrijk dat uw medewerkers duidelijk voor ogen hebben hoe zij het beste met documenten kunnen omgaan en hoe deze op de beste manier op orde kunnen worden gebracht. Daarom biedt DoxSupport tevens praktijk- en doelgerichte InCompany trainingen op locatie.

De volgende trainingen worden aangeboden:

  • Training Informatiebeheer;
  • Training Selectielijsten;
  • Training Zaakgericht werken.

Meer weten over assistentie Archiefbeheer?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u geïnteresseerd in een training? DoxSupport beantwoordt graag al uw vragen. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0591 51 27 86 of vul ons contactformulier in op de website.