Training informatiebeheer DOXsupport

Doe de juiste kennis op met onze trainingen over
informatiestromen en richt een zaaksysteem zo efficiënt mogelijk in!

Het beheren en structureren van een zaaksysteem gericht op informatiestromen op een goede wijze inrichten is cruciaal voor een goede structuur binnen de organisatie. De transitie van analoog naar digitaal brengt veel werk met zich mee, maar uiteindelijk resulteert dit in een efficiënt ingericht zaaksysteem. Een training op het gebied van informatiebeheer en zaakgericht werken zorgt ervoor dat uw medewerkers meer kennis vergaren en de processen binnen de organisatie op den duur effectiever verlopen.

Incompany trainingen bij DOXSupport

DOXSupport is specialist op het gebied van informatiebeheer en ondersteunt en adviseert organisaties op het gebied van het succesvol inrichten en beheren van informatiestromen. Zowel analoog als digitaal. Door de vele ervaring die de specialisten van DOXSupport hebben opgedaan delen wij graag onze kennis met u. In onze trainingen wordt de zelfredzaamheid van de medewerkers binnen uw organisatie bevordert en wordt de juiste kennis overgedragen. Een praktische, maar doelgerichte training met veel inhoudelijke informatie.

Training informatiebeheer voor uw organisatie

DOXSupport komt als documentadviseur voornamelijk bij gemeenten en andere organisaties over de vloer en helpt bij het inrichten van zaaksystemen. Efficiency en structuur staat centraal. Uit ervaring is gebleken dat veel organisaties overstelpt worden met informatiestromen, met als gevolg een niet goed ingericht systeem. Velen hebben ook niet de juiste kennis over zaaksystemen, waardoor het overzicht compleet kwijt is.

Hoe helpt onze training u?

Onze trainingen zorgen ervoor dat medewerkers zelfredzaam worden, meer kennis krijgen van hoe een zaaksysteem op de juiste wijze ingericht dient te worden en welke gevolgen zich voordoen als een zaaksysteem die niet goed functioneert. Onze specialisten geven u de informatie die uw organisatie nodig heeft om de informatiestromen op orde te hebben.

Het doel is om medewerkers op een gemakkelijkere manier met het systeem kennis te laten maken, en een systeem niet als lastig te zien. De kennis wordt tijdens de training direct in de praktijk gebracht om zodat de informatie in het geheugen gegrift staat. Uw organisatie zal in de toekomst voorzien zijn van medewerkers met de juiste kennis en van informatiestromen met een duidelijke en efficiënte structuur.

Training informatiebeheer bij DOXSupport

Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0591 – 512786 of stuur ons een mail naar info@doxsupport.nl. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul het contactformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.