Dagelijkse ondersteuning bij postregistratie

Veel gemeenten en andere overheidsinstellingen verwerken de dagelijkse post in een Zaaksysteem/DMS. Dat deze werkzaamheden behoorlijk arbeidsintensief zijn verbaast u waarschijnlijk niets. 

Postverwerking via DMS en zaaksystemen

Verwerking van de post (registreren, scannen, zaken aanmaken, documenten koppelen, doorzetten naar behandelende afdelingen e.d.) zijn werkzaamheden die geen uitstel dulden. Ziekte, vakanties of onderbezetting van postmedewerkers anderszins, zijn – vaak onaanvaardbare - risico’s voor de noodzakelijke continuïteit van deze werkzaamheden.

Voor overheidsorganisaties is het niet altijd de mogelijkheid om hiervoor vacatures te openen. Ophanden zijnde (gemeentelijke) herindeling, reorganisaties en bijvoorbeeld taakwijzigingen belemmeren soms de mogelijkheid hiervoor eigen personeel aan te trekken. In dergelijke gevallen kunnen gespecialiseerde externen uitkomst bieden.

Vaste medewerkers

Onze vaste medewerkers hebben veel ervaring en zijn geschoold om onze klanten ook op dit onderdeel van de DIV-taken de helpende hand te bieden. Na een beperkte instructie zijn onze medewerkers in staat u voor kortere of langere tijd veel werk uit handen te nemen. Informeert u eens naar onze tarieven.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan contact met ons op om te vernemen welke mogelijkheden en varianten wij u kunnen bieden.