Informatiebeheer
Noord-Holland

DOXsupport helpt u graag bij het inrichten, structureren en beheren van informatiebeheer en analoge- en digitale archieven.

Uw specialist op het gebied van informatiestromen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van informatiebeheer in de omgeving Noord-Holland? Vandaag de dag zijn – digitale – informatiestromen cruciaal om de processen in een organisatie op een goede manier te laten verlopen. DOXsupport helpt u graag bij het inrichten, structureren en beheren van informatiebeheer en analoge- en digitale archieven.

DOXsupport: uw specialist in informatiebeheer

Onze specialisten ontzorgen organisaties zoals overheden en non-profitorganisaties op het gebied van documentaire informatievoorziening en kennen de belangrijkste uitvoeringstaken en werkprocessen die hierbij komen kijken. Met een breed dienstenpakket levert DOXsupport hoogwaardig advies en helpt uw organisatie de informatiestroom volledig op orde te krijgen.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het adviseren en opstellen van een goed beleidsplan, het inrichten van een kwaliteitssysteem, waarbij de informatiestromen efficiënt worden ingericht en gestructureerd,  een herindeling van de gemeente en het vervangen van het handboek archiefbescheiden.

De volgende diensten biedt DOXsupport aan:

Kwaliteit informatiebeheer door DOXsupport

De medewerkers van DOXsupport leveren hoogwaardige kwaliteit aan elk project en proces, en zetten alle ervaring en kennis en kunde in om het project op een goede wijze te doen slagen. Half werk bestaat niet bij DOXsupport. Daarbij zijn onze specialisten deskundig opgeleid en in het bezit van diverse diploma’s, waaronder BA, SOD en II, VVA en HDMI. In de praktijk hebben de medewerkers ruime ervaring opgedaan, voornamelijk bij overheidsinstanties zoals politieorganisaties, gemeenten, provincies, het rijk, water- en recreatieschappen, onderwijs, de transportsector en publiekrechtelijke bedrijfsorganisaties. Meer informatie over onze medewerkers vindt u hier.

DOXsupport levert informatiebeheer op niveau

Benieuwd wat DOXsupport voor uw organisatie kan betekenen? Wij staan u graag te woord en denken met u mee aan een passende oplossing. Onze organisatie is landelijk dekkend en kent drie vestigingen: Noord-Holland, Drenthe en Noord-Brabant. Hierdoor is er altijd een medewerkers in de buurt. Neem contact met ons op via 0591 512786, mail naar info@doxsupport.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier op de website.