Informatiebeheer Noord-Brabant

Op zoek naar een vakman en professional die uw informatiebeheer inricht en structuur geeft? Dan helpen de specialisten van DOXsupport graag.

Op zoek naar een vakman en professional die uw informatiebeheer inricht en structuur geeft? Dan helpen de specialisten van DOXsupport graag. Met zorg en aandacht zorgen wij ervoor dat alle processen binnen uw organisatie zo optimaal mogelijk verlopen. Kwaliteit en professionaliteit vinden wij hierbij belangrijk en helpen u dan ook bij het efficiënt inrichten van deze stromen, analoog en digitaal.

Uw informatiebeheer specialist: DOXsupport

Het ontzorgen van organisaties zoals non-profitorganisaties en overheden op het gebied van documentaire informatievoorziening is de specialisatie van DOXsupport. Onze experts kennen de uitvoeringstaken en werkprocessen als geen ander. Hoogwaardig advies en het in goede banen leiden van diverse informatiestromen en documentatie staan bij ons hoog in het vaandel en kwaliteit staat hierbij centraal. Wij helpen u om uw organisatie op orde te krijgen. 

DOXsupport biedt de volgende diensten aan:

Onze specialismen:

DOXsupport levert informatiebeheer van kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit staat voorop binnen elk proces. Ervaring en kennis wordt vakkundig ingezet door onze specialisten zodat het proces van begin tot eind in goede banen wordt geleid. DOXsupport levert geen half werk, maar maatwerk. Onze medewerkers zijn succesvol opgeleid en beschikken over diverse diploma’s als BA, SOD, VVA, II en HDMI. Zij hebben ruime kennis en ervaring opgedaan binnen verschillende overheidsinstanties zoals gemeenten, politieorganisaties, provincies, onderwijs, transportsector, publiekrechtelijke organisaties en het rijk, -water -en recreatieschappen

Op zoek naar informatiebeheer op niveau?

Kunt uw organisatie wel wat vakkundig hulp gebruiken op het gebied van informatiebeheer en documentmanagement? DOXsupport helpt graag met zorg en aandacht om uw organisatie te voorzien van structuur en efficiency op het gebied van informatiebeheer. Met de drie vestigingen van DOXsupport in Noord-Brabant, Noord-Holland en Drenthe is onze organisatie landelijk dekkend en daarmee is er altijd een medewerker dichtbij. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over DOXsupport of heeft u vragen over onze diensten? 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0591 51 27 86. 

Naar contact