Informatiebeheer Drenthe

DOXsupport helpt organisaties bij het efficiënt inrichten en het beheren van informatiestromen. Analoog en digitaal.

 

Uw specialist op het gebied van informatiebeheer

Kwaliteit en professionaliteit zijn de bouwstenen voor een goede werkorganisatie. Informatiebeheer is hierbij bepalend en komt terug in alle facetten van het vak. Om processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om informatiestromen op een goede wijze te laten voortbewegen binnen de organisatie. DOXsupport helpt organisaties bij het efficiënt inrichten en het beheren van informatiestromen. Analoog en digitaal.

Uw specialist op het gebied van informatiebeheer in Drenthe

De specialisten van DOXsupport zijn er voor organisaties zoals overheden en non-profitorganisaties en brengen de informatiehuishouding op orde. De belangrijkste uitvoeringstaken en processen die hierbij aan het licht komen kent DOXsupport als geen ander. Wij leveren een breed scala aan diensten en voorzien uw organisatie van hoogwaardig advies en hulp bij diverse stromen als het gaat om informatie en documentatie. Kwaliteit staat hierbij centraal.

Onze specialismen zijn onder andere het adviseren en opstellen van een beleidsplan, een kwaliteitssysteem zo efficiënt en gestructureerd mogelijk inrichten, een gemeentelijke herindeling en het vervangen van het handboek archiefbescheiden.

DOXsupport biedt de volgende diensten aan:

DOXsupport levert kwaliteit informatiebeheer

Onze specialisten leveren hoogwaardige kwaliteit bij elk project en proces. De ervaring en kennis die zij in de jaren hebben opgedaan worden volledig ingezet om elk project en elk proces in goede banen te leiden en te doen slagen. In de praktijk hebben de medewerkers ervaring opgedaan bij voornamelijk overheidsinstanties zoals politieorganisaties, provincies, gemeenten, het rijk, water- en recreatieschappen, onderwijs, de transportsector en publiekrechtelijke bedrijfsorganisaties. Daarbij hebben de medewerkers van DOXsupport van een deskundige opleiding genoten en zijn in het bezit van diverse diploma’s. Hieronder vallen BA, SOD, en II, VVA en HDMI.

Digitaal- en analoog informatiebeheer DOXsupport

De wereld gaat steeds meer richting het digitale tijdperk, maar dat maakt niet dat analoge documenten en archieven niet meer belangrijk zijn. Integendeel. Goed documentatiemanagement op het gebied van digitale en analoge archieven is essentieel voor een goede structuur hiervan. Wij zorgen ervoor dat de analoge en digitale archieven heringericht en gestructureerd wordt, digitaliseren papieren archieven en helpen met het optimaliseren van verwerkingsprocessen van analoge en digitale informatiestromen.

Meer informatie over digitaal informatiebeheer of analoog informatiebeheer kunt u vinden op onze website. 

Informatiebeheer door DOXsupport

Meer weten over informatiebeheer voor uw organisatie? Wij staan graag voor u klaar en denken met u mee aan een passende oplossing. DOXsupport kent drie vestigingen, namelijk Noord-Holland, Drenthe en Noord-Brabant en is hiermee landelijk dekkend. Door heel Nederland is er een medewerker bij u in de buurt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@doxsupport.nl.