Zaaksysteem en koppeling vakapplicatie

Digitaal zaakgericht werken is in veel organisaties de norm geworden. Dat gebeurt vaak met behulp van een zaaksysteem. Meer hierover in de case.

Digitaal zaakgericht werken is in veel organisaties de norm geworden. Dat gebeurt vaak met behulp van een zaaksysteem. Maar naast een zaaksysteem zijn er in de organisatie nog vele vakapplicaties waarin informatie wordt opgeslagen en beheerd. In de ideale wereld zouden vanaf de start van het werken met een zaaksysteem alle vakapplicaties aan het zaaksysteem gekoppeld moeten zijn. In de praktijk blijkt dat koppelingen tussen systemen en vakapplicaties niet altijd zo eenvoudig te realiseren zijn en feilloos werken. Hierdoor komt het geregeld voor dat er gedurende de periode dat er geen of geen goed werkende koppeling is, niet alle informatie wordt opgeslagen en raadpleegbaar is in het zaaksysteem. DOXsupport heeft een aantal medewerkers die met u mee kunnen kijken en die u kunnen adviseren bij het realiseren van koppelingen tussen uw zaaksysteem en vakapplicaties. 

 

Ook kunnen onze medewerkers een bijdrage leveren aan het op projectbasis verwerken van achterstanden die zijn ontstaan in de periode dat er geen of geen juiste koppeling was. Meer weten over wat DOXsupport op dit gebied voor uw organisatie kan betekenen? 

 

Neem contact met ons op