Young Talent

Wil jij als Young Talent ervaren hoe leuk ons vakgebied is? Kom werken bij DOXsupport!

DOXsupport zet hoofdzakelijk ervaren personeel in met de benodigde vakdiploma’s. Ook wij zien, net als heel veel overheidsorganisaties, dat er steeds minder kennis beschikbaar is op het gebied van klassieke archiefwerkzaamheden (bewerken van fysieke archieven). Tegelijkertijd zien wij ook de vraag naar assistentie bij digitale archivering c.q. zaakgericht werken enorm toenemen. DOXsupport wil een allround dienstverlener zijn op het vakgebied van de documentaire informatievoorziening, ongeacht de vorm. Omdat de meeste opleidingen te weinig aandacht besteden aan klassieke archivering, kiezen wij er voor om Young Talent de kans te geven zich te verdiepen in beide speelvelden.

Wij nemen je mee in lopende projecten om je intern op te leiden, maar waar mogelijk ga je onder begeleiding van onze seniormedewerkers ook zelfstandig aan de slag bij klanten. Wij hopen dat je van daaruit door wilt groeien naar de functie van een ervaren (senior) medewerker, die inzetbaar is op allerhande projecten.

Heb jij net je studie of opleiding (minimaal MBO) afgerond en wil je de kans krijgen om te ervaren hoe leuk ons vakgebied is? Stuur ons je motivatie en cv toe: info@doxsupport.nl. Wij komen graag met je in gesprek.

Om onze klanten eenvoudig te kunnen bereiken is het bezit van rijbewijs B dringend gewenst.

Geef Young Talent een kans

Wil je als organisatie een Young Talent de kans geven het vakgebied te leren kennen, zonder daar een grote investering in te moeten doen? Neem contact met ons op en we kijken samen wat we voor jou kunnen betekenen.