Young Talent gezocht regio midden-Holland (Rotterdam-Gouda-Utrecht)

Ervaar als Young Talent hoe leuk ons vakgebied is!

DOXsupport zet hoofdzakelijk ervaren personeel in met de benodigde vakdiploma’s. Ook wij zien, net als heel veel overheidsorganisaties, dat er steeds minder kennis beschikbaar is op het gebied van klassieke archiefwerkzaamheden (bewerken van fysieke archieven). Tegelijkertijd zien wij ook de vraag naar assistentie bij digitale archivering c.q. zaakgericht werken enorm toenemen. DOXsupport wil een allround dienstverlener zijn op het vakgebied van de documentaire informatievoorziening, ongeacht de vorm. Omdat de meeste opleidingen te weinig aandacht besteden aan klassieke archivering, kiezen wij er voor om Young Talent de kans te geven zich te verdiepen in beide speelvelden.

Samen met een klant in de regio midden-Holland nemen wij je mee in projecten om je intern op te leiden, maar waar mogelijk ga je onder begeleiding ook zelfstandig aan de slag bij klanten. Wij hopen dat je van daaruit door wilt groeien naar de functie van een ervaren (senior) medewerker, die inzetbaar is op allerhande projecten.

Heb jij net je studie of opleiding (minimaal MBO) afgerond en wil je de kans krijgen om te ervaren hoe leuk ons vakgebied is? Stuur ons je motivatie en cv toe: info@doxsupport.nl. Wij komen graag met je in gesprek. Uiteraard bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Om onze klanten eenvoudig te kunnen bereiken is het bezit van rijbewijs B dringend gewenst.

Young Talent gezocht regio midden-Holland (Rotterdam-Gouda-Utrecht)