Een jaar bij DOXsupport - Annemiek Hendriks

Annemiek werk nu een jaar bij DOXsupport; "Ik heb gemerkt dat ik die afwisseling erg leuk vind."

Het is nu iets meer dan een jaar geleden dat ik de overstap maakte naar DOXsupport.  Dat deed ik omdat ik graag archieven wil bewerken en inventarissen wil maken en veel ervaring in dat vakgebied op wil doen. Dan kom je al snel bij een organisatie als DOXsupport terecht, omdat overbrengen van archief vaak een eenmalig project in een organisatie is.  

 En dan vragen mensen om me heen tegenwoordig hoe het bevalt. Nou, daar kan ik kort over zijn, heel erg goed. Het was in het begin even wennen aan de werkwijze van een commerciële organisatie (na 18 jaar bij een overheidsinstelling gewerkt te hebben) maar het was de overstap meer dan waard. 

 

DOXsupport werkt erg informeel en is een kleine organisatie, de lijntjes zijn kort en dat ervaar ik als erg prettig. Je werkt meestal erg zelfstandig, maar als er vragen zijn of je moet even sparren dan is er altijd een collega beschikbaar. 

Ik heb het afgelopen jaar al bij diverse organisaties opdrachten mogen uitvoeren, niet alleen het maken van inventarissen, maar ook bijvoorbeeld ondersteunen in het op orde krijgen van digitaal archief. Iedere organisatie werkt weer anders, de inzichten die je daardoor krijgt zijn erg waardevol. Ik heb gemerkt dat ik die afwisseling erg leuk vind. 

 

Wil je snel ervaring opdoen op het gebied van informatiebeheer binnen diverse organisaties dan is DOXsupport een goede start van je carrière, maar zit je al jaren bij een (overheids)organisatie en wil je eens wat anders, ook dan is DOXsupport zeker het overwegen waard. 

En dat we met het hele personeel inclusief partners ieder jaar een weekend weg gaan en dat iedereen daar al weer naar uitkijkt als het weekend net geweest is, zegt eigenlijk genoeg over de sfeer en de collega's onderling