Advisering

Adviseren en begeleiden van uw medewerkers bij het informatiebeleid. 

Advisering KPI's

U voldoet aan de wetgeving door de archief Kritische Prestatie-indicatoren (KPI's) in te vullen en het jaarverslag op te stellen en dit door burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad en de provincie aan te bieden. Het is vast zo dat u niet op alle punten excellent scoort. Daar waar zaken aandacht vragen, benoemt u verbeteracties. Maar hoe kunt u die verbeteracties nu vorm geven?

Advisering en begeleiding

Onze medewerkers kunnen u helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden die benoemd zijn als actiepunten in de archief KPI’s.  Wij adviseren en begeleiden uw medewerkers bij het uitwerken van de actiepunten, bijvoorbeeld door één dag per maand als adviseur en sparring partner te acteren. Onze ervaring en onze aanpak wordt door klanten zeer gewaardeerd.

Verzekerd van een goede aanpak 

Met deze aanpak blijven de kosten beperkt, houdt u de kennis binnen uw organisatie en bent u verzekerd van een adequate uitwerking van de actiepunten. Hierdoor geeft u uw informatiebeleid beter vorm en vinden uw college, de gemeenteraad en de archiefinspectie de resultaten van de inspanningen terug in het jaarverslag.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over DOXsupport of heeft u vragen over onze diensten? 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0591 51 27 86. 

Naar contact